LAATSTE TWEETS

LAATSTE BERICHTEN

Over Bouw ‘85

Bouw ’85 bouwt prefab houtconstructies voor elke denkbare toepassing. Van daken tot complete woningen, van garageboxen tot aan- & opbouwen, van nieuwbouw tot renovatie.

Meesters in prefab
Bouw ’85 heeft het bouwen in prefab houtcontructies tot in de kleinste details geperfectioneerd. Hierdoor is Bouw ’85 zowel in staat om superefficiënt grote series te bouwen als tailor made oplossingen te bieden in unieke, bestaande situaties.

Minimum bouwtijd
Het spreekt voor zich dat de benodigde bouwtijd ter plaatse in beide gevallen tot een minimum wordt beperkt. Met name als het gaat om het vervangen van een dak op een bestaand pand, is dit van cruciaal belang. In praktisch alle gevallen kan het pand gewoon bewoond blijven gedurende de bouw.

Klanten
Bouw ’85 werkt in opdracht van aannemers, architecten & particulieren. Door haar jarenlange ervaring wordt Bouw ’85 regelmatig betrokken in het proces vanaf de tekentafel. Wij zijn erom bekend onze opdrachtgevers te ontzorgen.

Innovatie
Bouw ’85 is continu bezig nieuwe bouw- en productiemethoden te ontwikkelen om nóg beter te worden. Ook ontwikkelt zij producten die nóg beter gebruik maken van de mogelijkheden om energie en warmte op te vangen en/of te (her)gebruiken.

Duurzaamste onderneming West-Friesland
De Rabobank heeft Bouw ’85 benoemd tot meest duurzame onderneming van West-Friesland. Bouw ’85 is ruimschoots zelfvoorzienend ten aanzien van energie door haar aardwarmtepompinstallatie en zonnepanelen. Daarnaast gebruikt ze de meest duurzame materialen voor haar constructies, die op hun beurt ruimschoots voldoen aan de allerhoogste milieunormen die gesteld worden binnen de bouw. Zie voor meer informatie pagina ‘Duurzaam’.

En we groeien…
Bouw ’85 is de laatste jaren uitgegroeid tot een bouwbedrijf met een kleine 40 werknemers en het ziet er naar uit dat deze lijn zich de komende jaren voortzet.